Julkaistu:

TOIMINTAMME JATKUU EDELLEEN! LUE!! Päivitetty Korona-tiedote asiakkaillemme (16.3.2020)

Arvoisat asiakkaamme!
Meille on tullut paljon kyselyjä toimintamme jatkumisesta.
Toistaiseksi toimintamme jatkuu normaalisti.
Tässä asiassa noudatamme viranomaisten linjaa (THL) ja seuraamme tilannetta aktiivisesti.
Olemme pienentäneet suurimpien tuntiemme osallistujamääriä, sekä olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme avustamaan asiakkaitamme välineiden puhdistamisen sekä käsienpesujen suhteen. Henkilökunta on ohjeistettu tehostetummin siivoamaan yleistiloja (mm ovenkahvat tms).
Tunneille on siis pienennettyosallistujamääriä, jonka vuoksi tuntimme saattavat mennä hetkessä täyteen. Vaikka varauskalenterissa on status TÄYNNÄ, on salissa silti asiakkaille edellämainituista syistä tilaa. Esimerkkinä Yinjooga sekä tanssitunnit on nyt käytännössä puolitettu tai jopa enemmän.
Suosittelemme lämpimästi asiakkaitamme ottamaan mahdollisuuksien mukaan omia välineitä treeneihin mukaan(esim matto, blokit, pyyhe tiettyjen välineiden päälle käytettäväksi tms..).
Ohjaajiamme on ohjeistettu avustamaan asiakkaitamme jokaisen treenin jälkeen käyttämiensä välineiden puhdistamiseen. Mikäli kysyttävää silti tulee, yhteyttä voi ottaa info@thevoima.fikautta tai 0400 543 145/ Suvi.
Meillä laitteet ja välineet on puhdistettu käytön jälkeen jo ennen pandemioita. Tästä huolimatta muistutuksena, millä tavoin jokainen voi omalla kohdallaan toimia, ettei (mitkään) taudit leviä, ainakaan niin helposti.
Kaikkien saliemme yhteydessä on desinfiointisuihkeet ja kertakäyttöpyyhkeet, sekä puhdistusohjeet.
Kysy tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.
Treenaaminen kipeänä ei koskaan ole ollut terveyden kannalta hyväksyttävää, joten tässäkin asiassa jättäydythän kotiin sairastamaan, oli tautisi mikä tahansa. Näin varmistat omasi  sekä muiden hyvinvoinnin.
Mikäli olet ollut matkalla kohteessa, jonka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on määritellyt epidemia-alueeksi, toivomme että jättäydyt pois treeneistä vielä kahdeksi viikoksi kotiin paluusi jälkeen. Seuraa epidemia-alueiden tilanne THL:n sivuilta.
Kiitos, että huolehdit!