Julkaistu:

❗️Tiedote koskien toimintaamme❗️

 

 

 

❗️Rakkaat asiakkaamme❗️
Klo.15:40 AVI on julkaissut sivuillaan virallisen tiedotteen, jossa määrätään kaikki liikuntapaikat Etelä-Karjalan alueella suljetuiksi aikavälillä 1.4-14.4.2021 (2vko:a).

Tilamme ovat siis SULJETTU 1.4.-14.4.2021, MUTTA PALVELUMME EIVÄT suinkaan. 😉

Olemme olleet välittömästi tiedotteen jälkeen puhelinyhteydessä AVI:in muutamien tulkitsemisvaikeuksien vuoksi. Sieltä ei osattu vielä vastata kysymyksiimme -> joten joudumme odottamaan vielä muutamaan asiaan vahvistusta heidän lakimiehiltään sähköpostitse.

Imoitamme teille HETI lisää mediassamme kun saamme vahvistuksen näihin kysymyksiin.

Silläaikaa meidän Nettivideot sekä LIVEstriimit toimivat/jatkuvat normaalisti; Facebookryhmä The Voiman nettivideot sekä Zoom-palvelun kautta. Info varauskalenterissamme. 100-200 erilaista treeniä ja videota tehtävissäsi jo nyt.

Olemme poistaneet kaikki alkuperäiset tunnit varauksesta ilmoitetulle ajalle JA huomisen (TO) aikana päivitämme varauskalenterimme uudestaan LIVElähetysten yms. osalta (toivotaan myös, että olisimme jo saaneet vastaukset AVI:lta, polttaviin kysymyksiimme).

Toivomme teiltä ymmärrystä (sekä kärsivällisyyttä) ja että tästä tilanteesta huolimatta, mahdollisimman moni jatkaisi/pitäisi korttinsa edelleen voimassa. Teemme ja innovoimme kaiken mahdollisen teidän eteenne, edelleen, tämänkin tulevan 2 vko:n aikana. ❤

Tietenkin myös jatkamme kaikille haluaville kortteja 2vko:a lisää jos/kun olette meihin yhteydessä tämän sulun jälkeen.

Olette meille kaikki elintärkeitä ja kiitämme teitä koko sydämestämme jo nyt annetusta tuesta tämän reilun vuoden aikana. Ilman teitä ei olisi meitä! Ja toivotaan vielä monia yhteisiä treenivuosia lisää. ❤

Pettymystämme tätä epäoikeudenmukaisuutta kohtaan emme voi peitellä enää millään muotoa (meillä siis tartuntaprosentti 0%) ja tämän päivän tuntien päätteeksi myös me suuntaamme Alkoon (purkamaan turhautuneisuuttamme ja väsymystämme tilanteeseen).

Suunnitelmat/päivitykset/uudet videot jatkuvat heti huomenna ja LIVEjumppaaminen heti perjantaina, tavalla tai toisella, mutta ainakin Zoomissa! 😉

Olkaa yhteydessä jos on ehdotuksia tai kysyttävää.
Puhelinpäivystys 045 612 7515 ma-to klo 12-16/Kerttu